EjendomsWatch

Et kontor ud over det sædvanlige i retsopgør med ejendomsmatador

René Müller tilltalt for skyldnersvig i forbindelse med salg af dyrt inventar fra herskabslejlighed

Foto: MIK ESKESTAD, Jyllands-Posten

Den fallerede fynske pantebrevskonge René Müller havde under sine ophold i København kontor i en gammel fornem herskabslejlighed små hundrede meter fra Amalienborg. En rustning fra dengang, den bedrageridømte finansmand Klaus Riskær Pedersen boede der, stod op til finanskrisen vagt for de besøgende gæster. Og med sine dyre Fritz Hansen barstole, kostbare Le Cubersier møbler, B&O anlæg til 280.000 kr. og dyre malerier på væggene lignede de 380 kvadratmeter på Amaliegade, da heller ikke det, som mere almindelige erhvervsfolk forbinder med et kontor. Ikke desto mindre var det hele ejet af Müllers daværende Prio Fyn koncern.

"Vi havde et kontor i København, som vi lukkede ned i slutningen af 2007. Derfor købte jeg en del af inventaret ud til mig selv, da jeg skulle bruge det på min privatadresse. For jeg var glad for tingene," forklarede René Müller under den verserende sag, hvor han står tiltalt for groft underslæb og skyldnersvig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier