EjendomsWatch

Stofa lejer tøjgigants tidligere domicil i Aarhus

Tv- og bredbåndsleverandøren rykker hovedsædet fra Horsens i starten af 2017 på grund af forventet pladsmangel. Pensionskasse ejer kontorejendommen, der har stået tom siden sommeren 2015.

Foto: PR

Fra marts 2017 lejer energiselskabet SE, der ejer Stofa, sig ind hos AP Pension på Slet Parkvej i det sydlige Aarhus. Det skriver SE i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af domicilet får op mod 400 medarbejdere fra Stofas tidligere hovedkontor i Horsens og en nuværende lokation i det nordlige Aarhus deres daglige gang på den nye adresse. AP Pension, har været på udkig efter en ny lejer til kontorejendommen, siden Bestseller i sommeren 2015 flyttede ud af lejemålet og ind i virksomhedens nye domicil i Aarhus Ø.

"SE lejer sig fra 2017 ind i en større del af vores ejendom på Slet Parkvej. Vi er utrolig glade for at have fundet en lejer, der tænker langsigtet, og som kan udnytte lejemålets potentiale. Vi ser det som en stor gevinst for området, og vi forventer, at Stofas indflytning vil tiltrække flere lejere til Slet Parkvej," siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme, i meddelelsen.

Stofa har foreløbig tegnet sig for 7500 kvm af den 16.900 kvm store bygning på Slet Parkvej.

"Som digital frontløber skal vi hele tiden have fokus på at genopfinde os selv. Derfor har det været helt afgørende for os at finde en god placering i Aarhus-området, hvor et stort antal digitale talenter udklækkes. Derudover har det naturligvis været afgørende at få nogle fremtidssikrede rammer, der lever op til de krav, som vores vækst- og forretningsstrategi stiller," siger Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa, i meddelelsen.

AP Pensions topchef forudser solidt afkast på ejendomme i år

Aalborg-matador vil udfordre Aarhus-makkerpar

AP Pension kåret til Nordens bedste ejendomsinvestor

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier