EjendomsWatch

Stofa lejer tøjgigants tidligere domicil i Aarhus

Tv- og bredbåndsleverandøren rykker hovedsædet fra Horsens i starten af 2017 på grund af forventet pladsmangel. Pensionskasse ejer kontorejendommen, der har stået tom siden sommeren 2015.

Foto: PR

Fra marts 2017 lejer energiselskabet SE, der ejer Stofa, sig ind hos AP Pension på Slet Parkvej i det sydlige Aarhus. Det skriver SE i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af domicilet får op mod 400 medarbejdere fra Stofas tidligere hovedkontor i Horsens og en nuværende lokation i det nordlige Aarhus deres daglige gang på den nye adresse. AP Pension, har været på udkig efter en ny lejer til kontorejendommen, siden Bestseller i sommeren 2015 flyttede ud af lejemålet og ind i virksomhedens nye domicil i Aarhus Ø.

"SE lejer sig fra 2017 ind i en større del af vores ejendom på Slet Parkvej. Vi er utrolig glade for at have fundet en lejer, der tænker langsigtet, og som kan udnytte lejemålets potentiale. Vi ser det som en stor gevinst for området, og vi forventer, at Stofas indflytning vil tiltrække flere lejere til Slet Parkvej," siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme, i meddelelsen.

Stofa har foreløbig tegnet sig for 7500 kvm af den 16.900 kvm store bygning på Slet Parkvej.

"Som digital frontløber skal vi hele tiden have fokus på at genopfinde os selv. Derfor har det været helt afgørende for os at finde en god placering i Aarhus-området, hvor et stort antal digitale talenter udklækkes. Derudover har det naturligvis været afgørende at få nogle fremtidssikrede rammer, der lever op til de krav, som vores vækst- og forretningsstrategi stiller," siger Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa, i meddelelsen.

AP Pensions topchef forudser solidt afkast på ejendomme i år

Aalborg-matador vil udfordre Aarhus-makkerpar

AP Pension kåret til Nordens bedste ejendomsinvestor

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier