EjendomsWatch

Stor interesse for at købe byggegrunde i Aarhus C

Aarhus Kommune har fået en del bud fra udviklere, der vil bygge boliger ved Godsbanen og nær Botanisk Have. Et bevis for potentialet i midtbyen, lyder det fra kommunens chef for projektudvikling.

Bente Lykke Sørensen er chef for Aarhus Kommunes afdeling for Bolig og Projektudvikling | Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Der er rift om en række byggeprojekter midten af Aarhus. Det viser Aarhus Kommunes udbud af en række byggeprojekter, skriver Århus Stiftstidende.

"Det bekræfter os i, at markedet for meget forskelligartede projekter er til stede i Aarhus, når der inden for så kort tid er så relativt mange bydere på de enkelte projekter," siger Bente Lykke Sørensen, chef for kommunens afdeling for bolig og projektudvikling, til avisen.

Kommunen har netop afsluttet et udbud af retten til at bygge ca. 9000 etagekvadratmeter fordelt på omkring 100 boliger på hjørnet af Skovgaardsgade og Sonnesgade ved Godsbanen. Her har fire budt med projekter.

For nylig var byggemuligheder i samme størrelse i området mellem Saltholmsgade, Møllevejen og Hjortensgade, der tidligere husede Børnenes Hus i udbud. Her meldte der sig seks interesserede til muligheden for blandt andet at bygge boliger, der bliver naboer til Botanisk Have. Et kommende projekt i Saltholmsgade skal også indeholde omkring 40 almene boliger.

Også for nylig var det retten til at opføre 20.000 etagekvadratmeter boliger og 10.000 etagekvadratmeter erhverv — herunder dagligvarebutikker — på Aarhus Ø, der var i udbud. Det lokkede seks bydende på banen.

Dagligvarekæder står på spring for at komme til Aarhus Ø

Ejendomshandler spås at sætte nye rekorder – med Aarhus i front

Erhvervsbuddhaen, gadedrengen og kapitalisten

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier