EjendomsWatch

Ejerstrid sender 450 danske boliger på amerikanske hænder

Ejendomsselskab med ejendomme i blandt andet Ringsted, Aarup og Assens er solgt efter uenighed mellem de hidtidige ejere, skriver Fyens Stiftstidende.

Udpluk af de 450 boliger, som firmaet Familiebolig sælger til nye amerikanske ejere. | Foto: PR

Det fynske ejendomsselskab Familiebolig Holding sælges til en kapitalfond under amerikanske Ares Management, skriver Fyens Stiftstidende.

Salget efterlader en stor sum kontanter til ejerne, der blandt andet omfatter tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Poul Fischer fra Aarup, som også er mangeårig bestyrelsesformand i Totalbanken, skriver avisen.

"Vi sælger, fordi vi er uenige om virksomhedens strategi," siger entreprenør Poul Fischer uden over for avisen at kunne uddybe, hvad uenigheden går på. Det samme gælder de øvrige ejere.

Striden har ifølge avisen opdelt ejerne i to hold: Poul Fischer og hans søn, Christian Fischer, på den ene side og Henrik Johansen samt tømrermester Mogens Nygaard, Aarup, på den anden.

Familiebolig-koncernens ejendomme i Ringsted, Aarup og Assens har en samlet værdi på næsten 600 mio. kr. ifølge selskabets regnskab, fremgår det.

Kommune løber med tidligere politistation

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Vinduespudser køber boligejendomme for 50 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier