EjendomsWatch

Kommune løber med tidligere politistation

Ejendommen i Nyborg opfylder et akut behov hos Nyborg Kommune, der har gjort en god handel, lyder det fra borgmesteren.

Den tidligere politistation i Nyborg er opført i 1920'erne og ligger ud til Nyborg Slots slotssø. | Foto: Freja Ejendomme

Freja Ejendomme har accepteret et bud på 9 mio. kr. fra Nyborg Kommune på den østfynske bys tidligere politistation i Stendamsgade, der har stået tom og ubenyttet hen, siden Fyns Politi flyttede i sensommeren 2015. Det skriver Fyens Stiftstidende.

De 2256 etagemeter skal blandt andet bruges til arkiv og administration for Østfyns Museer. Nyborg Kommune ejer museerne sammen med Kertminde Kommune og er forpligtet til at sørge for ordentlige lokaler.

"Vi har gjort en god handel. Hvis vi skulle have bygget administration og arkiv og anlagt parkeringspladser, ville det have kostet i omegnen af 14 mio kr. Nu betaler vi 9 millioner og måske en halv eller hel million til indflytning og så videre. Det er der god økonomi i, og tilmed ligger stationen centralt i forhold både til byen og slottet," siger Kenneth Muhs (V), borgmester i Nyborg Kommune, til Fyens Stiftstidende.

Bygningen blev renoveret for et meget stort millionbeløb for godt en halv snes år siden og er siden holdt godt ved lige.

Freja skal sælge politistation i pendlerby

Freja fortsætter sit udsalg af statens ejendomme

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier