EjendomsWatch

Tidligere skolebygning bliver til boliger

Investorer har konverteret centralt beliggende ejendom i Varde til ejerlejligheder, efter den oprindelige idémand bag projektet gik konkurs. De første boliger er allerede afsat på forhånd.

Foto: PR-illustration

Investorer har kastet sig over en bygning fra Sct. Jacobi Skole på Kong Svends Plads i sydvestjyske Varde. Jacobihuset, som projektet hedder, har udmøntet sig i 18 ejerlejligheder, skriver Jydskevestkysten.

Den oprindelige investor bag projektet, Steen Dyrvig Kærskov, gik konkurs. Herefter tog en ny gruppe af investorer over, og her er man beskeden omkring udsigterne til at melde udsolgt.

"Vi synes, det er et flot hus. Vi sælger ikke lige 18 lejligheder i Varde på et halvt år," siger Malene Schantz, en af de nye investorer, til Jydskevestkysten.

To åbent hus-arrangementer har kastet fire solgte lejligheder af sig. De resterende 14 lejligheder koster fra 1.695.000 kr. til 3.875.000 kr. og er mellem 102 og 186 kvm.

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Investorer river skole ned for at bygge boliger

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier