EjendomsWatch

To nye mæglere hos Home Erhverv i Aarhus

To gange Henrik rykker ind hos mæglerkæden, der er gået efter personer med brancheerfaring.

Henrik Amby, ny mægler hos Home Erhverv Aarhus. | Foto: PR

Home Erhverv styrker sit team på kontoret i Aarhus, hvor erfarne kræfter rykker ind, meddeler ejendomsmæglerkæden Home.

Den 40-årige cand.merc.jur. Henrik Amby er således ansat som mægler. Han har tidligere arbejdet med retailetablering, udlejningsejendomme og udvikling generelt i virksomheder som Jysk, Crescendo, Siemens Real Estate og som selvstændig udvikler. Henrik Amby har også tidligere været Home-erhvervsmægler i Trekantområdet, fremgår det.

Desuden er ansat 43-årige Henrik Frost, der ligeledes er cand.merc.jur. Henrik Frost har arbejdet med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer: Danica, Topdanmark, SEB, Alm. Brand, Dansk Supermarked med flere, skriver Home.

"Vi lægger vægt på seriøse prissætninger, og det kan kun ske med et godt markedskendskab samt indgående viden omkring ejendommenes juridiske og bygningsmæssige muligheder. Vi skal fortsætte med at have fokus på at møde kunderne i øjenhøjde og give dem en detaljeret gennemgang af deres ejendomme med henblik på at afsøge alle værdier, der positivt kan vurderes at skabe reel værdi — værdiansat til de rigtige priser," siger Martin Julsgaard, erhvervscenterdirektør og partner, i meddelelsen.

Colliers henter ny mægler hos Home-kæden

Home: Rift om ejendomme til boligudlejning

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Ejendomsmarkedet i Aarhus rykker

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier