EjendomsWatch

To nye mæglere hos Home Erhverv i Aarhus

To gange Henrik rykker ind hos mæglerkæden, der er gået efter personer med brancheerfaring.

Henrik Amby, ny mægler hos Home Erhverv Aarhus. | Foto: PR

Home Erhverv styrker sit team på kontoret i Aarhus, hvor erfarne kræfter rykker ind, meddeler ejendomsmæglerkæden Home.

Den 40-årige cand.merc.jur. Henrik Amby er således ansat som mægler. Han har tidligere arbejdet med retailetablering, udlejningsejendomme og udvikling generelt i virksomheder som Jysk, Crescendo, Siemens Real Estate og som selvstændig udvikler. Henrik Amby har også tidligere været Home-erhvervsmægler i Trekantområdet, fremgår det.

Desuden er ansat 43-årige Henrik Frost, der ligeledes er cand.merc.jur. Henrik Frost har arbejdet med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer: Danica, Topdanmark, SEB, Alm. Brand, Dansk Supermarked med flere, skriver Home.

"Vi lægger vægt på seriøse prissætninger, og det kan kun ske med et godt markedskendskab samt indgående viden omkring ejendommenes juridiske og bygningsmæssige muligheder. Vi skal fortsætte med at have fokus på at møde kunderne i øjenhøjde og give dem en detaljeret gennemgang af deres ejendomme med henblik på at afsøge alle værdier, der positivt kan vurderes at skabe reel værdi — værdiansat til de rigtige priser," siger Martin Julsgaard, erhvervscenterdirektør og partner, i meddelelsen.

Colliers henter ny mægler hos Home-kæden

Home: Rift om ejendomme til boligudlejning

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Ejendomsmarkedet i Aarhus rykker

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier