EjendomsWatch

Medie: Tryg vil sælge ejendomme for over 2 milliarder

Forsikringsselskabet gør klar til at sælge ud af arvesølvet. Blandt ejendommene er også koncernens hovedsæde i Ballerup, skriver Inside Business.

Tryg-koncernen arbejder i al fortrolighed på et storstilet frasalg af ejendomme, der i bedste fald kan sikre selskabet over 2 mia. kr. Det fremgår af en række fortrolige salgsdokumenter fra erhvervsmægleren CBRE, som Insidebusiness er i besiddelse af.

Af materialet fremgår det, at Tryg forsøger at sælge sit hovedkvarter i Ballerup, virksomhedens norske hovedsæde samt tre attraktive ejendomme placeret i hjertet af København.

En række branchekender vurderer over for Insidebusiness, at de mange ejendomme samlet set kan indbringe Tryg over 2 mia. kr. Alene de tre ejendomme på Bredgade og Kongens Nytorv forventes at kunne sælges for omkring 1 mia. kr.

Salget af Trygs domicil sker som et såkaldt sale and lease-back, hvor Tryg forventer at blive boende på de 66.000 kvm i Ballerup vest for København, hvilket bør gøre det lettere for selskabet at afhænde de mange kvadratmeter.

Ejerskabet af Trygs ejendomme ligger i selskabet Tryg Ejendomme, der er et 100 pct. ejet datterselskab til selve forsikringsgiganten.

Det fremgår ikke af artiklen, hvordan Tryg forholder sig til oplysningerne.

Storinvestor løber med Danske Banks hovedsæde

Thylander Gruppen køber københavnsk kontorejendom

Højere ejendomsværdi ved at sælge og leje tilbage

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier