Thylander Gruppen køber københavnsk kontorejendom

(Opdateret) Forsikringsselskab sælger sit gamle hovedsæde nær Esplanaden og køber et nyt andetsteds i København. Ifølge selskabets adm. direktør passer det nye domicil bedre til et moderne forsikringsselskab.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

(Artikel opdateret 8. september kl. 11.30 med yderligere oplysninger.)

Købstædernes Forsikring sælger sit hovedsæde på Grønningen 1 i København til Thylander Gruppen, oplyser begge parter til Børsen. Beløbet oplyses ikke, men sidst ejendommen blev vurderet, var det til en pris på 182 mio. kr.

Købstædernes Forsikring har valgt at sælge hovedsædet, da faciliteterne ikke længere lever op til kravene for et moderne forsikringsselskab, fortæller Anders Hestbech, adm. direktør i Købstædernes Forsikring.

"Det er en fin gammel ejendom, men det er jo oprindelig en beboelsesejendom, som er blevet lavet om til kontor. Som et forsikringsselskab fungerer i dag, er det ikke særlig velegnet til formålet," siger han til Børsen.

Købstædernes Forsikring rykker dog ikke væk fra København, men flytter i stedet adresse til Strandgade på Christianshavn. Her har forsikringsselskabet købt det tidligere Arkitekternes Hus. Indflytning er sat til april næste år.

Rådgiver på salget var Newsec Egeskov & Lindquist, der rådgav sælger til at vælge en lukket budrunde.

Thylander Gruppen leverer solidt afkast til investorerne

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Ejendomme hjælper baron til rekordår

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også