EjendomsWatch

Udvidelse af Filmby Aarhus skal tiltrække flere kreative

Det kreative miljø i Aarhus vokser hastigt, og Filmby Aarhus udvider nu sin beliggenhed i den rå Sydhavn med 4400 kvm. Den skal tiltrække endnu flere kreative kræfter til området samt forbinde filmbyen med de aarhusianske borgere.

Filmby Aarhus, der har til huse i et tidligere industrikvarter på Aarhus Havn, har gennem længere tid oplevet stor efterspørgsel på kontorlejemål. Derfor planlægger filmbyen en udvidelse på 4400 kvm. med byggestart i 2017. | Foto: Jan Dagø/Jyllands-Posten

Aarhus gennemgår i disse år en hastig udvikling, og et af de områder, der for alvor blomstrer, er Sydhavnen.

I begyndelsen af 1900-tallet var det Aarhus’ travle industriområde, men i dag er mange af de gamle fabrikker i stedet befolket af kunstnere og iværksættere. Et af de helt store kreative spillere i Sydhavnen er Filmby Aarhus, som huser en lang række aktører inden for filmbranchen på deres kontorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier