EjendomsWatch

Piloter vil af med midtjysk hotel

SAS-piloters pensionskasse er tættere på en investor til hotellet, der lukkede ned for driften ved udgangen af april. Udstykkede ejerlejligheder er også til salg.

Foto: PR

SAS Pilot & Navigatør Pensionkasse har to seriøse kontakter, der vil købe Hotel Blicher i Ry. Det oplyser talsmand Mogens Holgaard til Midtjyllands Avis.

"Vi har to parter, som har spurgt på prisen og fået forevist hotellet, og det er vores vurdering, at de vil være i stand til at købe ejendommen," siger Mogens Holgaard.

Hotel Blicher råder over 55 hotelværelser. SAS-piloterne lukkede driften af hotellet ved udgangen af april.

Hotellet har for øjeblikket seks ejerlejligheder til salg. De er blevet indrettet i hotellets tidligere anneks, der ligger adskilt fra hotellet.

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Danske hoteller viser positive takter for Scandic

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier