EjendomsWatch

Piloter vil af med midtjysk hotel

SAS-piloters pensionskasse er tættere på en investor til hotellet, der lukkede ned for driften ved udgangen af april. Udstykkede ejerlejligheder er også til salg.

Foto: PR

SAS Pilot & Navigatør Pensionkasse har to seriøse kontakter, der vil købe Hotel Blicher i Ry. Det oplyser talsmand Mogens Holgaard til Midtjyllands Avis.

"Vi har to parter, som har spurgt på prisen og fået forevist hotellet, og det er vores vurdering, at de vil være i stand til at købe ejendommen," siger Mogens Holgaard.

Hotel Blicher råder over 55 hotelværelser. SAS-piloterne lukkede driften af hotellet ved udgangen af april.

Hotellet har for øjeblikket seks ejerlejligheder til salg. De er blevet indrettet i hotellets tidligere anneks, der ligger adskilt fra hotellet.

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Danske hoteller viser positive takter for Scandic

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier