EjendomsWatch

Comwell-hoteller tjener igen penge

Hotel- og konferencekæden Comwell har efter store investeringer og underskud i 2014 atter sorte tal på bundlinjen.

Foto: PR / Comwell

Comwell-kæden, der driver 16 hoteller i Danmark og to i Sverige, løftede sidste år omsætningen med 9 pct. til 808 mio. kr., viser Comwells årsrapport.

Før skat er der godt 13 mio. kr. tilbage, og dermed tjener Comwell atter penge efter at have leveret et underskud på 17 mio. kr. tilbage i 2014.

"Resultatet i år afspejler, at vores investeringer er rentable, og at vi er på forkant med udviklingen i markedet. Efterspørgslen på vores nyeste hoteller er markant større, end hvad man kan forvente i en indkøringsfase, og over hele linjen tager vores kunder godt i mod os og de tiltag, vi kommer med," lyder det fra koncernchef Peter Schelde i en pressemeddelelse.

Udover egne hoteller i bl.a. Aalborg, Aarhus og Kolding samarbejder Comwell med BC Hospitality Group om 48 mødelokaler og auditorier i tilknytning til Bella Center i København.

Comwell er kontrolleret af familien til den mangeårige og ganske velhavende BMW-importør Nic. Christiansen, der døde i 2010, 93 år gammel.

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster

Scandic får sit hotel nummer to i Aalborg

Svensk hotelkoncern går ind på det danske marked

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier