EjendomsWatch

Tidligere boligminister bliver spindoktor

Carsten Hansen går kommunikationsvejen og får sin tidligere spindoktor som kollega.

Den tidligere socialdemokratiske minister for by, bolig og landdistrikter skal være seniorrådgiver for pr-bureauet Rud Pedersen fra den 1. september, skriver Ekstra Bladet.

"Rud Pedersen mener, at de kan trække på den store erfaring, jeg har om arbejdsmarkeds- og uddannelsesforhold, og det er meningen, at jeg skal være et bindeled for vores kunder til den politiske verden," siger Carsten Hansen til Ekstra Bladet.

Han kender allerede flere af sine kommende kolleger. Jakob Eldrup, som var spindoktor for Carsten Hansen, da han var minister, arbejder for Rud Pedersen, ligesom den tidligere konservative minister Henriette Kjær også bliver kollega med Carsten Hansen.

Carsten Hansen er uddannet VVS-montør, og han arbejdede som varmemester fra 1989 til 1998 og vurderingsmand fra 1993-98. Han blev første gang valgt til Folketinget ved valget 11. marts 1998 og var formand for den socialdemokratiske folketingsgruppe fra 2006-2011. Han opnåede ikke genvalg ved folketingsvalget i juni 2015.

Kramer vil have et blandet København

"Vi skal være ejendomsbranchens naturlige omdrejningspunkt"

Regeringen vil præcisere regler om tilbudspligten til lejere

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier