EjendomsWatch

Tidligere boligminister bliver spindoktor

Carsten Hansen går kommunikationsvejen og får sin tidligere spindoktor som kollega.

Den tidligere socialdemokratiske minister for by, bolig og landdistrikter skal være seniorrådgiver for pr-bureauet Rud Pedersen fra den 1. september, skriver Ekstra Bladet.

"Rud Pedersen mener, at de kan trække på den store erfaring, jeg har om arbejdsmarkeds- og uddannelsesforhold, og det er meningen, at jeg skal være et bindeled for vores kunder til den politiske verden," siger Carsten Hansen til Ekstra Bladet.

Han kender allerede flere af sine kommende kolleger. Jakob Eldrup, som var spindoktor for Carsten Hansen, da han var minister, arbejder for Rud Pedersen, ligesom den tidligere konservative minister Henriette Kjær også bliver kollega med Carsten Hansen.

Carsten Hansen er uddannet VVS-montør, og han arbejdede som varmemester fra 1989 til 1998 og vurderingsmand fra 1993-98. Han blev første gang valgt til Folketinget ved valget 11. marts 1998 og var formand for den socialdemokratiske folketingsgruppe fra 2006-2011. Han opnåede ikke genvalg ved folketingsvalget i juni 2015.

Kramer vil have et blandet København

"Vi skal være ejendomsbranchens naturlige omdrejningspunkt"

Regeringen vil præcisere regler om tilbudspligten til lejere

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier