EjendomsWatch

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit

Rekordstor omsætning på det københavnske ejendomsmarked ventes at tage yderligere fart efter den britiske folkeafstemning om medlemskab af EU, lyder det fra danske rådgivere.

Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment | Foto: Bo Svane/Polfoto

De internationale ejendomsfonde foretrækker Kontinentaleuropa frem for Storbritannien, og det har allerede skærpet appetitten på Danmark som mål for ejendomsinvesteringer. Det skriver Børsen.

Investorernes usikkerhed om udviklingen i England har sandsynligvis allerede haft en gavnlig påvirkning på det danske marked. Eksempelvis har København oplevet et rekordhøjt salg af investeringsejendomme samtidig med Brexit.

"Vi har talt med mange af vores investorer, der klart siger, at de vil skyde flere penge ind i Kontinentaleuropa og mindre i Storbritannien. Der er en bred enighed om, at det er den vej, det vil gå," siger Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment, til Børsen.

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit 

Hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk melder adm. direktør Peter Winther, at han ser investorerne reallokere "en lille smule", hvilket primært gælder de tyske investorer.

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Patrizia sætter trecifret millionbeløb i 68 boliger på Amager

Brexit smitter positivt af på det danske ejendomsmarked

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier