EjendomsWatch

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit

Rekordstor omsætning på det københavnske ejendomsmarked ventes at tage yderligere fart efter den britiske folkeafstemning om medlemskab af EU, lyder det fra danske rådgivere.

Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment | Foto: Bo Svane/Polfoto

De internationale ejendomsfonde foretrækker Kontinentaleuropa frem for Storbritannien, og det har allerede skærpet appetitten på Danmark som mål for ejendomsinvesteringer. Det skriver Børsen.

Investorernes usikkerhed om udviklingen i England har sandsynligvis allerede haft en gavnlig påvirkning på det danske marked. Eksempelvis har København oplevet et rekordhøjt salg af investeringsejendomme samtidig med Brexit.

"Vi har talt med mange af vores investorer, der klart siger, at de vil skyde flere penge ind i Kontinentaleuropa og mindre i Storbritannien. Der er en bred enighed om, at det er den vej, det vil gå," siger Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment, til Børsen.

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit 

Hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk melder adm. direktør Peter Winther, at han ser investorerne reallokere "en lille smule", hvilket primært gælder de tyske investorer.

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Patrizia sætter trecifret millionbeløb i 68 boliger på Amager

Brexit smitter positivt af på det danske ejendomsmarked

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier