EjendomsWatch

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit

Rekordstor omsætning på det københavnske ejendomsmarked ventes at tage yderligere fart efter den britiske folkeafstemning om medlemskab af EU, lyder det fra danske rådgivere.

Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment | Foto: Bo Svane/Polfoto

De internationale ejendomsfonde foretrækker Kontinentaleuropa frem for Storbritannien, og det har allerede skærpet appetitten på Danmark som mål for ejendomsinvesteringer. Det skriver Børsen.

Investorernes usikkerhed om udviklingen i England har sandsynligvis allerede haft en gavnlig påvirkning på det danske marked. Eksempelvis har København oplevet et rekordhøjt salg af investeringsejendomme samtidig med Brexit.

"Vi har talt med mange af vores investorer, der klart siger, at de vil skyde flere penge ind i Kontinentaleuropa og mindre i Storbritannien. Der er en bred enighed om, at det er den vej, det vil gå," siger Jesper Damborg, adm. direktør i Capital Investment, til Børsen.

Ejendomsinvestorer søger mod Danmark efter Brexit 

Hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk melder adm. direktør Peter Winther, at han ser investorerne reallokere "en lille smule", hvilket primært gælder de tyske investorer.

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Patrizia sætter trecifret millionbeløb i 68 boliger på Amager

Brexit smitter positivt af på det danske ejendomsmarked

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier