EjendomsWatch

Skanska: Brexit rammer erhvervsejendomme

Det svenske entreprenørselskab Skanska frygter, at den britiske usikkerhed, der opstod i kølvandet på den britiske folkeafstemning, vil fortsætte. Det vil ifølge direktøren være det værst tænkelige.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

Briternes beslutning om at forlade EU fortsætter med at lave ringe i vandet. I forbindelse med sit halvårsregnskab fortæller det svenske entreprenørselskab, at de forventer, at Brexit vil påvirke erhvervsejendommene i Storbritannien negativt. Det skriver Bloomberg.

"Før afstemningen om Brexit gik de private investorer i en lad-os-nu-vente-og-se position og afholdte sig fra at starte nye projekter. Den forsigtighed er fortsat efter afstemningen," siger Johan Karlström, der er adm. direktør i Skanska, og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier