EjendomsWatch

Land & Leisure nedjusterer efter øgede omkostninger

Flere omkostninger får Land & Leisure til at nedjustere forventningerne til hele året.

Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Øgede omkostninger belaster Land & Leisure, der ikke ikke får fuld værdi af øget udlejningsaktivitet og nedjusterer.

Det skriver selskabet i kvartalsmeddelelsen for regnskabsårets første tre kvartaler, der sluttede med udgangen af juni.

"Driftsresultatet vil i nogen grad være negativt påvirket af de transaktionsomkostninger, som har været afholdt i forbindelse med @Leisures interesse for at købe alle aktier i Land & Leisure, og en regnskabsmæssig gevinst ved afhændelse af en ejendom i et datterselskab, anfører selskabet."

Land & Leisure indsnævrer derfor de tidligere forventninger.

Forventningerne til driftsindtjeningen nedjusteres til 33-38 mio. kr. mod tidligere 35-45 mio. kr.

Omsætningsforventningen indsnævres til 300-310 mio. kr. fra tidligere 290-310 mio. kr. Og intervallet for overskuddet før skat indsnævres til 35-40 mio. kr. fra 35-45 mio. kr.

"Koncernens hovedaktivitet, formidling af udlejning af ferieboliger, har for perioden udvist en vækst sammenholdt med samme periode sidste regnskabsår. Væksten medfører dog øgede omkostninger, og der ventes dermed ikke tilsvarende forbedring af driftsresultatet," anfører selskabet.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier