EjendomsWatch

Land & Leisure: Ledelsen køber aktier til halv pris

Ledelsen i Land & Leisure har i denne uge udnyttet optioner til at købe en million aktier i deres eget selskab til favørpris.

Foto: Kin Cheung/AP/POLFOTO/arkiv

Admi. direktør Steen Seitner og direktør Kim Holmsted har hver udnyttet optioner til at købe 500.000 A-aktier hver til 2,9255 kr. per aktie.

Samme aktie står til 6,05 kr. på fondsbørsen, svarende til en rabat på 51,6 pct.

Hvis de sælger aktierne med det samme til den kurs, har direktørerne altså hver tjent 1,56 mio. kr. i provenu før skat.

Land & Leisure har netop været genstand for et overtagelsestilbud fra et hollandsk selskab fra Axel Springer-koncernen, der har overtaget mere end 75 pct. af aktierne.

Der er i alt 76 mio. aktier i Land & Leisure, så med optionerne har de to direktører fået kontrol over mere end 1 pct. af selskabet til sammen.

Axel Springer-selskab gennemfører køb af Land & Leisure

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier