EjendomsWatch

Deas-chef rykker frem i geledderne

Ejendomsforvalteren henter ny afdelingschef i egne rækker.

Foto: PR

43-årige Per Rønn Andreasen tiltræder 15. august som ny afdelingschef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas, meddeler selskabet.

Det er afdelingen Drift, hvor Per Rønn Andreasen får det overordnede ansvar for tilrettelæggelse af drift og vedligeholdelse af Deas' kunders ejendomme, herunder driftsoptimering i samarbejde med driftschefer og viceværter.

Den ny afdelingschef har en bred erfaring med både ejendomsdrift, byggeteknisk rådgivning, byggeprojekter og idriftsætning af udlejningsejendomme, fremgår det.

Han kommer fra en stilling i som projektchef i Deas med ansvar for byggeteknisk rådgivning og driftsledelse af andelsbolig- og ejerforeninger.

Deas skal administrere 146 boliger i Aarhus

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

Ejendomsforvalter henter nyt blod til ledelsen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier