EjendomsWatch

Deas forfremmer administrator til kundechef

Ejendomsadministratoren Deas får ny kundechef, der er fundet internt.

Tina Skou Hansen, Deas | Foto: PR

1. juli rykker 51-årige Tina Skou Hansen op i hierarkiet i ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Hun går fra at være ejendomsadministrator til at være kundechef i afdelingen for administration af ejerforeninger.

"Tina får som ny kundechef det overordnede ansvar for at sikre tilfredse kunder samt fastholde det høje faglige niveau og fortsat udvikle afdelingen," skriver Deas i en pressemeddelelse.

Deas har over 450 ejerforeninger i administration. I alt administrerer selskabet cirka 2000 ejendomme med omkring 70.000 lejemål i Danmark.

Deas skal administrere 146 boliger i Aarhus

Deas henter friske kræfter hos Jeudan

Deas-chef afviser at malkning fra kapitalfond er noget problem

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier