Virtual Reality-fremvisninger er på vej

Virtual Reality-teknologien gør det snart muligt at lave virtuelle fremvisninger af lejemål. Det kan gøre udlejningsprocessen nemmere og mere effektiv.
Foto: Lars Krabbe/Polfoto
Foto: Lars Krabbe/Polfoto

Når man som udlejer skal finde en lejer til sit tomme erhvervslokale, kan der gå meget tid med at fremvise sine lokaler. En proces, man med en virtuel tur, der kan vises i Virtual Reality, kan effektivisere betydeligt. Det skriver Lokalebasen.dk på sin hjemmeside

Snart sætter teknologien sit aftryk på ejendomsbranchen, da Lokalebasen.dk's virtuelle ture af lejemål inden for få uger vil kunne opleves i Virtual Reality via en nyudviklet app.

"Inden længe kan vores brugere opleve de virtuelle ture i Virtual Reality med brug af VR-briller. Det vil betyde, at de via deres smartphones vil føle, at de rent fysisk træder ind i lejemål, hvorefter de kan gå på opdagelse. Det er altså en helt ny interaktiv måde at se et lejemål på online, og det vil ydermere skabe værdi hele vejen rundt," siger Matt Marsh, der er fotograf hos Lokalebasen.dk og skyder de virtuelle fremvisninger, på firmaets hjemmeside.

Erhvervsmæglere skummer fløden af aktivt marked

Fokus på at være først

I de næste to-tre år kommer udviklingen med Virtual Reality til at gå rigtig hurtigt, mener Jarle Fink Kondrup, seniorudvikler hos Innovation Lab.

Google, Microsoft, Samsung, HTC, Facebook og andre it-giganter har allerede meldt sig på banen med deres headsets, platforme og indhold.

"Markedet er stadig ungt, og det er derfor muligt at blive first movers - lidt ligesom det var med apps i begyndelsen. Efterhånden som flere og flere leverer indhold, bliver forbrugerne mere kræsne, og det vil derfor være det mest værdifulde indhold, der opnår opmærksomhed," siger Jarle Fink Kondrup til Lokalebasen.dk's hjemmeside.

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Robotter og droner rykker ind på byggepladserne

Big data vil udfordre tabsgivende private parkeringsfirmaer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende