Udviklere viser interesse for erhvervsskole

Erhvervsskolen Nordsjælland har været i dialog med flere ejendomsudviklere om et muligt salg af campus-området i Helsingør, oplyser skolens direktør.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Erhvervsskolen Nordsjælland har foretaget de første sonderinger af markedet for at kunne sælge nuværende bygninger på Rasmus Knudsensvej i Helsingør, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det fremgår af referatet fra uddannelsesinstitutionens seneste bestyrelsesmøde, at direktør Inge Prip har været i kontakt med flere ejendomsudviklere for at drøfte mulighederne for at sælge bygninger, grund og eventuel byggeret på Rasmus Knudsensvej.

"Det er kun sonderinger, men vi undersøger, hvordan vores eksisterende bygninger vil kunne udnyttes til nye formål sammen med en eventuel byggeret. Det handler også om, hvad der er muligt i forhold til lokalplaner og lignende," siger Inge Prip til Frederiksborg Amts Avis.

Hun understreger at skolen først og fremmest er interesseret i at sælge grunden til en investor, som også er interesseret i bruge bygningerne, da det vil sandsynligvis også vil give den bedste pris. Erhvervsskolen vil i stedet flytte i nye lokaler tættere på Helsingørs centrum.

Hospital i Helsingør bliver til bylejligheder

400 nye boliger på vej i Helsingør

Auderødlejren solgt for 16 mio. kr. til erhvervsfolk

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også