EjendomsWatch

Nordjysk boligforening renoverer og bygger nyt

Beboerne i Svenstrup Boligforening sætter gang i en helhedsplan, der betyder gennemgribende renovering af flertallet af de nuværende boliger og opførelse af nye.

Foto: Colourbox

Beboerne i Svenstrup Boligforening har sagt ja til en helhedsplan, der betyder gennemgribende renovering af flertallet af de nuværende parcelhuse og opførelse af 25 nye. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

"Afdelingens huse med beliggenhed rundt om i Svenstrup by er mere end 60 år gamle og i det væsentlige nedslidte. Samtidig er badeværelser, køkkener og adgangsforhold til boligerne ikke tidssvarende, og konstruktionen med høj kælder giver massive fugtproblemer. Derfor har vi lagt op til en betydelig renovering af afdelingen og det har beboerne tiltrådt," siger Ole Nielsen, direktør i den overliggende boligforeing Himmerland Boligforening, til avisen.

Boligforeningen forventer at bruge præfabrikerede bygningsdele til både renovering og nybyggeri, fordi der er tale om de samme boligtyper og byggesystem. 

De nuværende 35 boliger er på 66-70 kvm. Fremover kommer afdelingen til at bestå af boliger med tre rum på 79-83 kvm og boliger med fire rum på 99-105 kvm.

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Byggekoncern fordobler overskud

Nordjysk partnerskab bygger 12 etager bolig med havudsigt

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier