Nordjysk partnerskab bygger 12 etager bolig med havudsigt

Selskabet samarbejder med almen boligorganisation om ejendommen, der skal følges op af yderligere tre tilsvarende.
Foto: Arki Nord
Foto: Arki Nord

Selskabet Beach House vil sammen med Boligselskabet Nordjylland opføre et 12 etagers punkthus ved Apholmenvej i Frederikshavn, hvor der bliver havudsigt fra alle etager. Det skriver Nordjyske.

Højhuset med 48 lejligheder bliver det første af fire. Beach House vil senere opføre yderligere tre tilsvarende, lyder det Jens Otto Stavad, der ejer selskabet sammen med Vrå-entreprenøren Arne Andersen. Han ser samarbejdet med Boligselskabet Nordjylland som en løftestang for finansieringen og dermed for at komme hurtigt i gang med byggeriet.

"I stedet for at sælge lejligheder på forhånd kan vi begynde at bygge med det samme og give en fast indflytningsdato og senere fremvise færdige boliger i det første punkthus," siger Jens Otto Stavad til Nordjyske.

Der bliver tre typer almene boliger på 87, 104 og 106 kvm på hver etage samt en bolig på 135 kvm, som ejes af Beach House. Byggestart er planlagt til foråret 2017. Punkthusene placeres midt i det område, hvor den kuldsejlede ferieby Palm City skulle have ligget. For et par år siden ophævede kommunen hotelpligten på området og åbnede mulighed for at konvertere feriehøjhuse til helårs ditto.

Nordjysk ejendomsudvikler fortsætter ekspansionen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også