EjendomsWatch

NCC får sag om byggesjusk på halsen

Køber af lejlighed i prestigebyggeri er utilfreds med bygge- og ejendomsudvikleren.

Foto: Marie Hald/Polfoto/Arkiv

En køber af en lejlighed i prestigebyggeriet Krøyers Plads på Christianshavn i København er så utilfreds med byggeriets kvalitet, at han har valgt at lægge sag an mod bygge- og ejendomsudvikleren NCC, der har stået for opførslen. Det skriver Børsen.

"Når man betaler top dollar, så forventer man også, at tingene er i orden. Og det er de ikke. For det første er alle løsninger fundet på laveste hylde, og for det andet har det været en kamp at få leveret det, vi egentlig har aftalt," siger sagsøger Søren Midtgaard til Børsen.

Med en placering lige ved kanten til Københavns Havn er beliggenheden i top for det eksklusive byggeri, der bl.a. også huser en lejlighed ejet af Michael Laudrup. Lejlighederne var i sin tid udbudt til mellem 7 og 18 mio. kr., og alle er i dag solgt.

Hos NCC ønsker direktør og ansvarlig for nybyggeri i Østdanmark, Martin Palmquist, ikke at kommentere Søren Midtgaards sag. Han understreger over for Børsen, at det er "meget sjældent", at selskabet mødes med kunderne i retten.

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier