NCC får sag om byggesjusk på halsen

Køber af lejlighed i prestigebyggeri er utilfreds med bygge- og ejendomsudvikleren.
Foto: Marie Hald/Polfoto/Arkiv
Foto: Marie Hald/Polfoto/Arkiv

En køber af en lejlighed i prestigebyggeriet Krøyers Plads på Christianshavn i København er så utilfreds med byggeriets kvalitet, at han har valgt at lægge sag an mod bygge- og ejendomsudvikleren NCC, der har stået for opførslen. Det skriver Børsen.

"Når man betaler top dollar, så forventer man også, at tingene er i orden. Og det er de ikke. For det første er alle løsninger fundet på laveste hylde, og for det andet har det været en kamp at få leveret det, vi egentlig har aftalt," siger sagsøger Søren Midtgaard til Børsen.

Med en placering lige ved kanten til Københavns Havn er beliggenheden i top for det eksklusive byggeri, der bl.a. også huser en lejlighed ejet af Michael Laudrup. Lejlighederne var i sin tid udbudt til mellem 7 og 18 mio. kr., og alle er i dag solgt.

Hos NCC ønsker direktør og ansvarlig for nybyggeri i Østdanmark, Martin Palmquist, ikke at kommentere Søren Midtgaards sag. Han understreger over for Børsen, at det er "meget sjældent", at selskabet mødes med kunderne i retten.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også