EjendomsWatch

NCC får sag om byggesjusk på halsen

Køber af lejlighed i prestigebyggeri er utilfreds med bygge- og ejendomsudvikleren.

Foto: Marie Hald/Polfoto/Arkiv

En køber af en lejlighed i prestigebyggeriet Krøyers Plads på Christianshavn i København er så utilfreds med byggeriets kvalitet, at han har valgt at lægge sag an mod bygge- og ejendomsudvikleren NCC, der har stået for opførslen. Det skriver Børsen.

"Når man betaler top dollar, så forventer man også, at tingene er i orden. Og det er de ikke. For det første er alle løsninger fundet på laveste hylde, og for det andet har det været en kamp at få leveret det, vi egentlig har aftalt," siger sagsøger Søren Midtgaard til Børsen.

Med en placering lige ved kanten til Københavns Havn er beliggenheden i top for det eksklusive byggeri, der bl.a. også huser en lejlighed ejet af Michael Laudrup. Lejlighederne var i sin tid udbudt til mellem 7 og 18 mio. kr., og alle er i dag solgt.

Hos NCC ønsker direktør og ansvarlig for nybyggeri i Østdanmark, Martin Palmquist, ikke at kommentere Søren Midtgaards sag. Han understreger over for Børsen, at det er "meget sjældent", at selskabet mødes med kunderne i retten.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier