EjendomsWatch

Mærsk-fond donerer tocifret millionbeløb til byggeriet af KB-Hallen

Med ny donation og en ny lokalplan er man kommet et stort skridt nærmere at genopføre en hal til sport, koncerter og events på Frederiksberg. Den nye hal er inspireret af forgængeren, der brændte i 2011.

Foto: Christensen & Co

En ny hal på Peter Bangs Vej på Frederiksberg i København kan være klar til at slå dørene op omkring årsskiftet 2017/2018, skriver Berlingske.

Idrætsforeningen KB, der ejer og driver hallen, har fået et vigtigt grønt lys til byggeriet i form af en ny lokalplan fra Frederiksberg Kommune, ligesom KB netop har modtaget en donation på 55 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

Den nye hal bliver tegnet af arkitekterne Christensen & Co og får en karakteristisk bue som den på den gamle hal.

"Det bliver en multihal med mange muligheder," siger Henrik Eigenbrod, direktør i KB, til Berlingske.

Med donationen er KB oppe på at have 191 mio. kr. af de cirka 200 mio. kr., som klubben skønner, at opførelsen af den nye hal vil koste. KB fik selv 80 mio. kr. i erstatning fra den gamle hal, og dertil kommer tilsagn om et kommunekreditlån på 50 mio. kr. samt en donation på 6 mio. kr. fra Knud Højgaards Fond.

5000 fejlmonterede bolte forsinker multiarena

Halbyggerier har potentiale i provinsen

Flere hænder skal øge entreprenørs omsætning med 50 pct.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier