Resultatet stormer frem hos erhvervsmægleren Colliers

Erhvervsmægleren profiterer af et boomende ejendomsmarked, hvor der er kommet flere ind på markedet, der gerne vil have andel i fremgangen.
Foto: PR
Foto: PR

Colliers International, der hører til blandt landets største erhvervsmæglere, løftede 2015-resultatet med to tredjedele til 30,2 mio. kr., oplyser selskabet.

Det er skabt ud af en bruttofortjeneste, der er steget fra 66,3 mio. kr. i 2014 til 88,9 mio. kr. i 2015.

"Vi har arbejdet benhårdt for at opnå det fine resultat. Vi høster i år frugterne af en målrettet indsats, hvor vi gennem de seneste år har forfulgt en klar vækststrategi og har fået sat et hold, der for alvor har formået at føre strategien ud i livet," siger Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos Colliers International, i meddelelsen.

Han erklærer sig meget tilfreds med resultatet, men med den fremgang, som markedet oplever, havde alt andet også været skuffende, påpeger han.

Colliers International har kontorer i Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og København, og ifølge selskabet gælder fremgangen over hele linjen.

"Det er en ubetinget fordel for kunderne, at mæglerne hos Colliers ikke kun har blik for deres eget geografiske område. De har kendskab til hele markedet, så vores kunder bliver præsenteret for det mest attraktive tilbud, uanset i hvilken afdeling, de henvender sig," siger Jeppe Schønfeld.

Til trods for de gode resultater maner han til besindighed:

"Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel særligt på investeringsejendomme. Da vi ikke er en produktionsvirksomhed, der bare kan producere løs for at imødekomme efterspørgslen, så har vi en særlig udfordring i at skaffe ejendomme nok, ikke mindst fordi de gunstige markedsforhold har medført intensiveret konkurrence," lyder det fra Jeppe Schønfeld. Han udgør sammen med direktør Peter Lassen virksomhedens direktion. Bestyrelsesformand er Hans Vestergaard.

Colliers International er en 100 pct. dansk, privatejet erhvervsmæglervirksomhed med godt 100 medarbejdere. Virksomheden har en strategisk alliance med børsnoterede Colliers International Group, der er en af verdens største erhvervsmæglervirksomheder.

Også andre erhvervsmæglere som Sadolin & Albæk og Lintrup & Norgart har leveret stærke 2015-resultater.

Erhvervsmæglere skummer fløden af aktivt marked

Stærkt regnskab fra Poul Erik Bech Erhverv

Sadolin & Albæk har rundet 7 mia. kr. i transaktioner siden nytår

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også