EjendomsWatch

Direktør stopper straks hos Sadolin & Albæk

En af landets store erhvervsmæglere har opsagt udlejningsdirektør, fordi man har nye planer for afdelingen, lyder det fra adm. direktør Peter Winther.

Foto: PR

(Artiklen er opdateret 12:05 med kommentar fra Sadolin & Albæk-direktør Peter Winther)

Sadolin & Albæk, en af landets toneangivende erhvervsmæglere, har fyret sin udlejningsdirektør siden 2011, Peter Back.

"Peter er en dygtig, hæderlig og faglig kompetent fyr, som vi har været glade for at have ansat i en årrække, men i partnerkredsen har vi vurderet, at udlejningsafdelingen har lige knap den markedsposition, den burde have. Konkrete udlejningssager spiller ikke ind, og vores markedsandel ligger ret stabilt, men vi burde kunne vinde markedsandele, og derfor har vi valgt at justere bemandingen for at få en frisk start og skabe dynamik i afdelingen," siger adm. direktør Peter Winther til Ejendomswatch.

Peter Winther tilføjer, at Sadolin & Albæk har en stor analyseafdeling, men at dataene herfra "ikke helt har givet den fulde fornøjelse" for udlejningsafdelingen og for kunderne.

Nye planer for udlejning

Mæglerhuset i Palægade i det indre København har "en række planlagte tiltag i ærmet" for afdelingen, og vedrørende det nu ledige job som chef for udlejningen "kigger vi os omkring og snakker med forskellige folk i branchen," lyder det fra Peter Winther.

For hovedpersonen, Peter Back, kom beslutningen om et stop overraskende, efter hvad han betegner som "et rekordår i 2015" for afdelingen.

"Men det er den beslutning, partnerkredsen har truffet, og jeg er blevet behandlet fint," siger Peter Back til Ejendomswatch.

Derudover ønsker han ikke at kommentere sit jobstop, men på sin LinkedIn-profil har han skrevet, at han er "blevet opsagt og fritstillet", fordi partnerne "ønsker at sætte en ny kurs fremadrettet for udlejningsafdelingen, og (...) desværre ikke med mig ved roret".

Peter Back, der fylder 43 år senere på måneden, er uddannet HD i afsætningsøkonomi og Executive-MBA fra CBS/Handelshøjskolen i København. Han kom til Sadolin & Albæk i foråret 2011 fra en anden større mægler, det daværende DTZ Egeskov & Lindquist, i dag Newsec Egesov & Lindquist.

Dengang lød skudsmålet fra Sadolin & Albæks administrerende direktør, Peter Winther, blandt andet, at Peter Back gennem mange år var kendt som "en særdeles kompetent og forretningsorienteret person", og at ansættelsen var "en markant styrkelse af vore udlejningsaktiviteter".

Mere fra EjendomsWatch

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier