EjendomsWatch

Kurt Albæk overlader formandsposten i Sadolin & Albæk til nye kræfter

Efter at have været en del af Sadolin & Albæk i 30 år vælger Kurt Albæk nu at forlade sin post som bestyrelsesformand for virksomheden.

Kurt Albæk forlader sin post som bestyrelsesformand for Sadolin & Albæk. | Foto: Søren Østerlund/Polfoto/Arkiv

Efter at have været en del af Sadolin & Albæk i 30 år vælger Kurt Albæk nu at forlade sin post som bestyrelsesformand for virksomheden. Det skete i forbindelse med Sadolin & Albæks generalforsamling tirsdag, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

"Sadolin & Albæk skylder Kurt en stor tak for sit mangeårige og meget entusiastiske arbejde for virksomheden. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde nært sammen med Kurt i næsten 25 år, og han har altid lagt et kæmpe engagement i virksomheden. Jeg har sat stor pris på vores samarbejde og ønsker Kurt alt det bedste fremover," siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk, i pressemeddelelsen.

Kurt Albæk indtrådte som partner og direktør i virksomheden i 1986, og sammen med Pelle Sadolin drev han virksomheden frem til 1996, hvor Pelle Sadolin valgte at gå på pension. Kurt Albæk videreførte herefter virksomheden alene frem til 1999, hvor Peter Winther indtrådte som partner i virksomheden. I samme forbindelse blev Kurt Albæk udnævnt til seniorpartner; en rolle han besad frem til 2009, hvor han valgte at træde ud af partnerkredsen.

Det bliver Carsten Gørtz Petersen, der overtager formandsposten efter Kurt Albæk. Carsten Gørtz Petersen har været hos Sadolin & Albæk siden 2005 og indtrådte som partner i virksomheden i 2008. Carsten er ansvarlig for den daglige drift af Sadolin & Albæks afdeling i Aarhus.

Mægler: Internationale investorer står for halvdelen af Københavns ejendomsopkøb

Erhvervsmægler henter nye folk hos ATP og Mærsk

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier