EjendomsWatch

Fynsk ejendomsinvestor anker fængelsdom

Frederik Barfoed vil ikke acceptere dom for tyveri af strøm

Foto: Carsten Andreasen/Polfoto

Frederik Barfoed, kendt fynsk udlejer af ejendomme og lejligheder, blev fredag idømt betinget fængsel for tyveri af strøm. Nu er dommen anket til landsretten, skriver Fyens Stiftstidende.

Ejendomsmatador idømt fængselsstraf for at stjæle strøm

"Jeg er overrasket og meget chokeret. Den er helt og aldeles forkert, og jeg synes, vi på alle måder har dokumenteret, at der ikke er foregået noget ulovligt. Vi anker selvfølgelig dommen," siger han til avisen.

Det er et beskedent beløb på knap 38.000 kr., som Energi Fyn og byretten mener, der er stjålet strøm for. Pengene er allerede betalt, hvilket ejendomsudlejeren forklarer med, at han altid betaler sine regninger og ikke har villet løbe fra noget som helst.

Han fastholder, at en hændelig fejl begået af en håndværker, har medført et utilsigtet tyveri af strøm, hvilket "er blevet kørt helt vildt op."

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier