EjendomsWatch

Fynsk ejendomsinvestor anker fængelsdom

Frederik Barfoed vil ikke acceptere dom for tyveri af strøm

Foto: Carsten Andreasen/Polfoto

Frederik Barfoed, kendt fynsk udlejer af ejendomme og lejligheder, blev fredag idømt betinget fængsel for tyveri af strøm. Nu er dommen anket til landsretten, skriver Fyens Stiftstidende.

Ejendomsmatador idømt fængselsstraf for at stjæle strøm

"Jeg er overrasket og meget chokeret. Den er helt og aldeles forkert, og jeg synes, vi på alle måder har dokumenteret, at der ikke er foregået noget ulovligt. Vi anker selvfølgelig dommen," siger han til avisen.

Det er et beskedent beløb på knap 38.000 kr., som Energi Fyn og byretten mener, der er stjålet strøm for. Pengene er allerede betalt, hvilket ejendomsudlejeren forklarer med, at han altid betaler sine regninger og ikke har villet løbe fra noget som helst.

Han fastholder, at en hændelig fejl begået af en håndværker, har medført et utilsigtet tyveri af strøm, hvilket "er blevet kørt helt vildt op."

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier