EjendomsWatch

Betonkoncern hapser direktør fra MT Højgaard

Direktør for Jylland og Fyn bliver topchef hos Spæncom.

Foto: PR

44-årige Torben Bloch Nielsen stopper i entreprenørkoncernen MT Højgaard, hvor han senest har været direktør for selskabets aktiviteter i Jylland og på Fyn.

Han skifter med virkning fra 1. juni til en stilling som topchef for virksomheden Spæncom, der leverer løsninger inden for betonelementer, oplyser Spæncom.

Ifølge Licitationen stopper direktøren i Spæncom, Morten Chrone, for at blive direktør hos selskabets franske moderselskab, Consolis.

MT Højgaard skal opføre 48 rækkehuse i Hedehusene 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier