EjendomsWatch

Ny mægler til Colliers

Colliers International ansætter ny erhvervsmægler i Aalborg.

Foto: PR

Claus Nyrup Højsholt-Nielsen er pr. 1. juni ansat som erhvervsmægler hos Colliers International i Aalborg, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som selvstændig ejendomsmægler, hvor han har haft et tæt samarbejde med Aalborg Mægleren.

42-årige Claus Nyrup Højsholt-Nielsen har desuden arbejdet for Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen A/S, hvorfra han har erfaring med bl.a. projektsalg og rådgivning af finansielle samarbejdspartnere.

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Colliers henter advokat ind som ny erhvervsmægler

Patrizia får ny investeringsansvarlig for Norden

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier