EjendomsWatch

Københavnsk erhvervsmægler havde 20 pct. fremgang i 2015

Lintrup & Norgart fordobler overskuddet efter et år med travlhed og en stærk resultatudvikling.

Foto: PR / Lintrup & Norgart

Over 20 pct. fremgang i omsætningen og et fordoblet overskud betyder, at 2015 blev det hidtil bedste år for den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart.

Omsætningen steg således med 21 pct. til 24,5 mio. kr., mens resultatet før skat blev knap fordoblet til 8,3 mio. kr.

"Vi fik vores hidtil bedste år, og det skyldes en kombination af medvind for ejendomsmarkedet i hovedstaden, tilgang af nye kunder samt nye opgaver fra vores faste kunder," hedder det i en pressemeddelelse fra adm. direktør Stig Lintrup, der sammen med ægtefællen Susan Hellner Lintrup og Jesper Norgart er partnere.

Erhvervsmæglere skummer fløden af aktivt marked

"I starten havde vi mest fokus på kontorudlejninger, men i dag er vi aktive inden for kontorer, butikker og boligudlejningsejendomme – og både med udlejning, salg af ejendomme, rådgivning og projektudvikling. Særligt inden for investeringsejendomme har vi oplevet stor fremgang det seneste par år," fortsætter han.

Har alle år haft sorte tal på bundlinjen

Lintrup & Norgart blev etableret i 2005 og forstærkede sidste år sin position i København med opgaver som udlejningen af det næsten 6400 kvm store tidligere Lauritzen-rederidomicil på Sankt Annæ Plads, med salget til Jeudan af Tvillingpakhuset på knap 6800 kvm på Dampfærgevej på Østerbro og med udviklingen og salget af 10.000 kvm ungdomsboliger ved Hvidovre Station for Danske Handicaporganisationer.

Blandt de aktuelle opgaver er at udleje Vibenshus, den tidligere Galle & Jessen-chokoladefabrik på Østerbro, og det udvidede Copenhagen Towers-kompleks i Ørestad. Desuden har Lintrup & Norgart overtaget udlejningen af Pakhuset, ATP's nybyggede kontorhus på Langelinie.

"For os er det mest væsentlige, at vi gennem alle årene har haft sorte tal på bundlinjen – også under den dybeste finanskrise. En af årsagerne er, at vi har mange loyale kunder, som vi løbende samarbejder med," siger Stig Lintrup.

Som bestyrelsesformand sidder Søren Hofman Laursen, tidligere mangeårig direktør for C.W. Obel Ejendomme.

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier