EjendomsWatch

Alment byggeri skyder op i Hovedstaden

Teknik- og miljøudvalget i Københavns Kommune har godkendt opførelsen af i alt 95 familieboliger og 135 ungdomsboliger i tre vidt forskellige områder i København. Det ene projekt sker oven på nyt butikscenter.

I Vanløse har boligselskabet FSB fundet plads til 30 almene boliger i forbindelse med byggeriet af butikscentret Galleria. | Foto: Polyform Arkitekter

Almene boliger er på vej til Teglholmen i Sydhavn, Rovsingsgade på Nørrebro og det nye butikscenter Galleri i Vanløse. Teknik- og miljøudvalget i Københavns Kommune har godkendt opførelsen af de tre almene boligprojekter. De skal i alt give plads til 95 familieboliger og 135 ungdomsboliger. Det skriver Licitationen.

I Vanløse bygger boligselskabet FSB 30 almene familieboliger og 10 ungdomsboliger på toppen af det endnu ikke færdigudviklede butikscenter Vanløse Galleria, der omkranser Vanløse Torv og den tilhørende metro- og togstation.

Rovsingsgade på Nørrebro ligger tæt på flere universitetsafdelinger. Derfor opfører boligselskabet Domea København Haddinghus, der skal rumme 118 almene ungdomsboliger og godt 30 private ungdomsboliger.

I det nye boligkvarter i Teglholm Øst vil Boligforeningen 3B opføre 65 almene familieboliger i størrelsen fra 65 til 115 kvm samt 7 ungdomsboliger ved den nordvestlige del af Støberigade på Teglholmen.

Lean-tankegang skal effektivisere den almene boligsektor

10.000 nye almene boliger risikerer at blive bygget for små

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier