EjendomsWatch giver daglig status fra Mipim

MIPIM 2023: EjendomsWatchs udsendte reportere i Cannes giver hver dag læserne en opdatering med stort og småt fra verdens største ejendomsmesse.
Tirsdag åbnes dette års Mipim-messe med over 20.000 deltagere officielt, men allerede mandag er den uofficielle del i gang. | Foto: PR
Tirsdag åbnes dette års Mipim-messe med over 20.000 deltagere officielt, men allerede mandag er den uofficielle del i gang. | Foto: PR

Et tænkt scenarie:

Man står med et glas rosé til et eller andet DGNLGBT+-arrangement på strandpromenaden i Cannes langs den franske riviera, mens ESG-chefen for Goldmanstein-Schmidt Capital prædiker fra talerstolen, og man ved ikke rigtig, hvad man skal gøre af sig selv.

Skal man give efter for fristelsen og råbe: ”Men han har jo ikke noget tøj på!” Eller skal man bare krybe langs panelerne og hapse pindemadder af de bugnende sølvfade? Eller skal man tage sig sammen og slå en snak op med sidemanden?

Ofte er sidstnævnte den bedste løsning. Ejendomsmessen Mipim – der i år står i bæredygtighedens tegn – har alle dage været et godt sted at networke. Problemet er bare, at man ikke altid helt ved, hvad man skal sige, når man pludselig står i dette sydfranske water cooler moment

Men fat mod! I år vil EjendomsWatch hver formiddag klæde læserne på til dagens small talk. Undertegnede journalist, Peter S. Mygind, vil forsøge at sammenfatte et skriv om gårsdagens vigtigste begivenheder og give en gennemgang af, hvad der sker på messen i dag. Selvom bæredygtighed officelt er temaet, mon så ikke en enkelt deltager eller to har større fokus på den lidt mere håndgribelige udfordring, finansiering? Og hvem ved? Måske bliver der også plads til lidt sladder.

Samtidig vil EjendomsWatchs anden reporter i Cannes, Maja Tvilum, holde Linkedin-brugerne til ilden med løbende opdateringer til de utålmodige, der lider af fomo – fear of missing out – og som gerne vil følge med i, hvad der ellers foregår på Mipim.

På den måde kan man også sidde hjemme i det triste danske marts-vejr og drømme sig væk til sydens sol. Det er næsten som at være der selv.

I år er også vores nye norske søstermedie, EiendomsWatch, med på Mipim for første gang, og her vil journalist Fabian Skalleberg Nilsen berige sine læsere med nyt fra Mipim.

Vi håber, at I har lyst til at læse med.

Og hvis I har tips, idéer eller bare lyst til en sludder, så tøv endelig ikke med at række ud til EjendomsWatchs og EiendomsWatchs udsendte, hvis I ser os, eller på følgende kontaktinfo: 

Peter S. Mygind: pm@ejendomswatch.dk, +45 2752 0222
Maja Tvilum:mt@ejendomswatch.dk, +45 3035 5807
Fabian Skalleberg Nilsen: fabian.nilsen@eiendomswatch.no, +47 93 07 27 65

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også