EjendomsWatch

Mæglere efter Norvigs anholdelse: "Enormt skadeligt for branchen"

Dansk Ejendomsmæglerforening afventer den endelige afgørelse i en sag, hvor Peter Norvig og hustruen Hanne Nørrisgaard er blevet sigtet for coronasvindel.

"Vi håber, at denne sag vil sætte en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen,"siger direktør i Dansk Ejendomsmæglerforening, Ole Hækkerup. | Foto: PR

Ejendomshandler Peter Norvig blev i dag onsdag anholdt af Københavns Politi og sigtet for svindel med lønkompensation fra corona-hjælpepakkerne, kunne EjendomsWatch tidligere erfare.

Nu reagerer Dansk Ejendomsmæglerforening på sagen i en pressemeddelelse, hvor direktøren udtaler, at man tager "stærk" afstand fra svindel med lønkompensation og "Peter Norvigs øvrige ulovligheder".

"Hvis det viser sig at være rigtigt, så er det enormt skadeligt for branchen i sin helhed," udtaler direktør i Dansk Ejendomsmæglerforening, Ole Hækkerup, og peger på, at det ikke er første gang, at Peter Norvig er involveret i ulovligheder.

Peter Norvigs tidligere virksomheder har fået bøder for mere end 750.000 kr. for ikke at tilbagebetale depositum til købere, hvor handlen ikke var gået igennem, skriver foreningen.

"På den baggrund er vi også nødt til at tydeliggøre overfor offentligheden, at vi ikke længere ser Peter Norvig og hans forretningsmetoder som en del af en ansvarlig ejendomsbranche. Vi håber, at denne sag vil sætte en endelig stopper for Peter Norvigs hærgen," lyder det fra direktøren.

Han henviser til, at man vil afvente den endelige afgørelse i sagen.

Svindlen skulle være foregået gennem to selskaber ved navn B2B Property og Loving Rooms, som er en møbelforretning drevet af Peter Norvigs hustru, Hanne Nørrisgaard.

Parret er sigtet for at søge om lønkompensation, som der ikke var ret til og have svindlet med 2,6 mio. kr.

I 2018 blev Peter Norvig frakendt sin titel som ejendomsmægler, og allerede i 2013 blev han ekskluderet fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

"Allerede dengang havde han problemer med at tilbagebetale penge til sine kunder," skriver foreningen i meddelelsen.

EjendomsWatch har onsdag forsøgt at få en kommentar fra Peter Norvig, som ikke er vendt tilbage.

Ejendomshandler Peter Norvig anholdt for coronasvindel 

Ejer af Peter Norvig-firma bekræfter sigtelse for svindel: "Fuldstændig utilfredsstillende" 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier