EjendomsWatch

Teknisk rådgiver får ansvar for ekstra 450.000 kvm

Arkitektvirksomheden Dissing + Weitling har vundet den største af tre rammeaftaler med Københavns Universitet.

Foto: PR

Det bliver arkitektvirksomheden Dissing + Weitling med RH Arkitekter som underrådgiver, som skal udføre teknisk rådgivning på omkring halvdelen af bygningsmassen på Københavns Universitet, svarende til omkring 450.000 kvm.

Virksomheden har således vundet den største af tre udbudte rammeaftaler, Science, der derudover består af Sund og Søndre City, fremgår det af en pressemeddelelse.

Inden for ingeniørrådgivning vandt Niras på Science, fremgår det.

"Science omfatter blandt andet Botanisk Have og de omkringliggende bygninger, deriblandt Botanisk Museum og Geologisk Museum, bygningerne i Universitetsfirkanten, som for eksempel indeholder Zoologisk Museum, og ikke mindst hele det stemningsfulde område ved Landbohøjskolen på Frederiksberg," skriver Dissing + Weitling.

Den tekniske rådgivning angår drifts- og vedligeholdelsesopgaver samt ombygninger på universitetets mange bygninger i de kommende år. Dissing+Weitling har forvejen haft samarbejde med universitetet om de historiske og fredede bygninger i indre by af København.

Ordrens størrelse fremgår ikke.

Nordmænd poster milliardinvestering i nyt københavnsk hotel

Fem entreprenører dyster om at bygge 30.000 kvm nyt museum

Rekordprojekt giver forrygende år hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter 

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier