EjendomsWatch

Teknisk rådgiver får ansvar for ekstra 450.000 kvm

Arkitektvirksomheden Dissing + Weitling har vundet den største af tre rammeaftaler med Københavns Universitet.

Foto: PR

Det bliver arkitektvirksomheden Dissing + Weitling med RH Arkitekter som underrådgiver, som skal udføre teknisk rådgivning på omkring halvdelen af bygningsmassen på Københavns Universitet, svarende til omkring 450.000 kvm.

Virksomheden har således vundet den største af tre udbudte rammeaftaler, Science, der derudover består af Sund og Søndre City, fremgår det af en pressemeddelelse.

Inden for ingeniørrådgivning vandt Niras på Science, fremgår det.

"Science omfatter blandt andet Botanisk Have og de omkringliggende bygninger, deriblandt Botanisk Museum og Geologisk Museum, bygningerne i Universitetsfirkanten, som for eksempel indeholder Zoologisk Museum, og ikke mindst hele det stemningsfulde område ved Landbohøjskolen på Frederiksberg," skriver Dissing + Weitling.

Den tekniske rådgivning angår drifts- og vedligeholdelsesopgaver samt ombygninger på universitetets mange bygninger i de kommende år. Dissing+Weitling har forvejen haft samarbejde med universitetet om de historiske og fredede bygninger i indre by af København.

Ordrens størrelse fremgår ikke.

Nordmænd poster milliardinvestering i nyt københavnsk hotel

Fem entreprenører dyster om at bygge 30.000 kvm nyt museum

Rekordprojekt giver forrygende år hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier