EjendomsWatch

Rekordprojekt giver forrygende år hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Arkitektvirksomhedens arbejde med Danicas prestigeprojekt Postgrunden er den største opgave i Lundgaard & Tranbergs historie. Det smitter af på både bundlinje og antallet af medarbejdere, siger direktør til EjendomsWatch.

Peter Thorsen, partner og adm. direktør i arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg.

Det er arkitekterne hos Lundgaard & Tranberg, der skal slå stregerne til Danicas milliardprojekt Postgrunden i København. Og lige præcis den opgave afspejler sig i virksomhedens netop aflagte regnskab, der ifølge ledelsen er "overordentligt tilfredsstillende" med et ordinært resultat på 8,5 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 45,2 mio. kr.

"Vi har aldrig haft så stor en opgave, og det er den største, vi har i øjeblikket. Derfor har vi også ansat omkring 25 medarbejdere det seneste år. Det er jo forholdsvis mange nye mennesker, vores beskedne størrelse taget i betragtning," siger Peter Thorsen, adm. direktør og partner i Lundgaard & Tranberg Arkitekter, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier