EjendomsWatch

Deas-ejer opgiver salgsplaner

Kapitalfonden har besluttet at fortsætte som ejer for Danmark største ejendomsadministrationsselskab. Nu kan vi fokusere på at drive forretning, lyder det fra topchefen hos Deas.

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør for Deas. | Foto: PR

Den britiske kapitalfond Montagu skrinlægger planerne om at sælge ejendomsadministratoren Deas. Det sker efter knap et års spekulationer om et muligt salg.

Siden selskabet i slutningen af 2016 modtog en række uopfordrede henvendelser fra interesserede købere, har Deloitte Corporate Finance sammen med Montagu og ledelsen i Deas arbejdet på mulighederne for ejendomsadministrationsselskabet. Den proces har parterne nu besluttet at stoppe, lyder det i en pressemeddelelse.

"Der er kommet en række gode bud på selskabet, men Montagu har efter nøje overvejelser besluttet sig for at bevare ejerskabet grundet det langsigtede strategiske potentiale i Deas. Så enkelt kan det siges. Vi kan dermed ufortrødent fortsætte rejsen med Montagu og gøre det, der ligger os allermest på sinde, nemlig at servicere vores kunder og lejere," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør for Deas, i meddelelsen.

Deas blev i sommeren 2015 købt af den Montagu, der overtog selskabet fra de hidtidige ejere PKA og Sampension.

Medie: Kapitalfond forhandler om køb af Deas

Medie: Ejer opgiver at sælge Deas

Medie: Handel med Datea kan true et salg af Deas

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier