EjendomsWatch

Medie: Ejer opgiver at sælge Deas

Kapitalfonden Montagu har ikke kunnet finde nogen køber, der vil betale over 1 mia. kr. for ejendomsforvalteren Deas, så nu opgives et salg, skriver Insidebusiness.

Foto: PR

Efter flere måneders medieforlydender om et forestående salg af ejendomsforvalteren Deas, er et salg nu skrinlagt af den nuværende ejer, kapitalfonden Montagu, skriver mediet Insidebusiness.

"Montagus planer om at droppe den intense salgsproces blev i al fortrolighed præsenteret på et internt møde i slutningen af sidste uge, hvor fondens repræsentanter efterfølgende havde svært ved at skjule deres ærgrelse over, at man nu kan se frem til, at ejerskabet af Deas bliver væsentlig længerevarende, end fonden havde håbet på," skriver mediet.

Montagu overtog Deas fra PKA og Sampension i sommeren 2015 til en pris af op mod 700 mio. kr. og sammen med Deloittes corporate finance-hold havde man sat næsen op at kunne sælge for for 1 mia. kr., fremgår det.

Ingen købere var dog parate til at betale en så høj pris for Deas, der sidste år tjente godt 45 mio. kr. før renter og afskrivninger, skriver mediet, der også oplyser, at den danske kapitalfond Axcel samt svenske Altor har vendt tommelfingeren nedad, selv om begge fonde gennem længere tid har forhandlet med Montagu og Deas.

Eksterne ejendomsforvaltere deler vandene hos pensionsselskaberne

Medie: Handel med Datea kan true et salg af Deas

Medie: Pensionskasser frygter salg af Deas til kapitalfond 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier