EjendomsWatch

Medie: Kapitalfond forhandler om køb af Deas

Efter ellers at have opgivet at sælge ejendomsforvalteren Deas for op mod 1 mia. kr. har den nuværende ejer, Montagu, indledt forhandlinger med en anden mulig køber, skriver Insidebusiness.

Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen. | Foto: PR

Kapitalfonden Montagu havde ellers indstillet sig på, at det ikke ville lykkes at sælge ejendomsforvalteren Deas for en pris på op mod 1 mia. kr. — men nu er en ny interesseret køber dukket op i skikkelse af kapitalfonden Adelis med danske Steffen Thomsen i front, skriver mediet Insidebusiness.

"At Deas nu igen er i spil, understreges af interne dokumenter fra selskabet, hvor advokat Mette Lykke fra DLA Pipers corporate finance-division har bedt Deas-folkene med topchef Henrik Dahl Jeppesen i spidsen om en række centrale økonomiske oplysninger, der skal leveres direkte videre til Adelis," skriver mediet, der også oplyser, at salgsprocessen går under kodenavnet "Projekt Brick".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier