EjendomsWatch

Store budgetoverskridelser koster arkitektdirektør jobbet

Dyre initiativer er løbet løbsk for Arkitektforeningens ellers populære direktør, Jesper Pagh, der mister jobbet efter budgetoverskridelser i millionklassen.

Jesper Pagh, tidligere direktør i Arkitektforeningen. | Foto: PR

Budgetoverskridelser i millionklassen koster nu direktøren i Arkitektforeningen, Jesper Pagh, jobbet. Pagh blev af mange opfattet som en drømmerepræsentant for arkitekterne, men tilsyneladende har iveren efter at få markeret arkitekturens stemme i offentligheden fjernet fokus fra økonomien.

"Det er alvorligt, og det er relativt store overskridelser. Det er dybest set ikke ufornuftige overskridelser, det er ikke værdiløse ting, der er bare ikke råderum til det i foreningens økonomi," siger Peter Thorsen, næstformand i Arkitektforeningens bestyrelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier