EjendomsWatch

Arkitektfirma skifter ud i ledelsen

C.F. Møller henter ny vicedirektør i egne rækker. Hendes forgænger skal være direktør hos stort advokatfirma.

Foto: PR

Lone Bendorff Farrell indgår per 1. september i direktionen hos C.F. Møller som ny vicedirektør, skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Lone Bendorff Farrell har siden 2015 været ansat i C.F. Møller som chefjurist. Hun erstatter Helle Lehmann Staun, der efter 11 år hos C.F. Møller skifter til en stilling som direktør hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle.

"Jeg er rigtig glad for at byde Lone velkommen i direktionen. Med sin faglige baggrund, skarpe blik, organisatoriske talent og internationale erfaring ser vi alle frem til samarbejdet med at udvikle og styrke C.F. Møller yderligere i både organisation samt det kreative og kunstneriske arbejde, vi alle brænder for i hverdagen," siger Klaus Toustrup, koncerndirektør og arkitekt hos C.F. Møller, i meddelelsen.

Lone Bendorff Farrell indtræder samtidigt i bestyrelserne for C. F. Møller Architects' udenlandske datterselskaber. Arkitektfirmaet har kontor i Oslo, Stockholm og London samt de danske kontore i København og Aarhus.

Direktionen hos C.F. Møller består fra 1. september 2017af koncerndirektør Klaus Toustrup, bestyrelsesformand Klavs Hyttel, økonomidirektør Birgit Møller og vicedirektør Lone Bendorff Farrell.

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

C.F. Møller vinder projekt i London med 330 boliger

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier