EjendomsWatch

Arkitektfirma skifter ud i ledelsen

C.F. Møller henter ny vicedirektør i egne rækker. Hendes forgænger skal være direktør hos stort advokatfirma.

Foto: PR

Lone Bendorff Farrell indgår per 1. september i direktionen hos C.F. Møller som ny vicedirektør, skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Lone Bendorff Farrell har siden 2015 været ansat i C.F. Møller som chefjurist. Hun erstatter Helle Lehmann Staun, der efter 11 år hos C.F. Møller skifter til en stilling som direktør hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle.

"Jeg er rigtig glad for at byde Lone velkommen i direktionen. Med sin faglige baggrund, skarpe blik, organisatoriske talent og internationale erfaring ser vi alle frem til samarbejdet med at udvikle og styrke C.F. Møller yderligere i både organisation samt det kreative og kunstneriske arbejde, vi alle brænder for i hverdagen," siger Klaus Toustrup, koncerndirektør og arkitekt hos C.F. Møller, i meddelelsen.

Lone Bendorff Farrell indtræder samtidigt i bestyrelserne for C. F. Møller Architects' udenlandske datterselskaber. Arkitektfirmaet har kontor i Oslo, Stockholm og London samt de danske kontore i København og Aarhus.

Direktionen hos C.F. Møller består fra 1. september 2017af koncerndirektør Klaus Toustrup, bestyrelsesformand Klavs Hyttel, økonomidirektør Birgit Møller og vicedirektør Lone Bendorff Farrell.

C.F. Møller henter ny chef hos Arkitema

C.F. Møller vinder projekt i London med 330 boliger

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned

 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier