EjendomsWatch

Digitale arbejdsmetoder i byggebranchen skaber gode resultater

Der er betydelige økonomiske gevinster forbundet med brug af digitale arbejdsmetoder i byggeriet. Men der er ikke nok, som bruger dem, mener direktøren for Dansk Byggeri.

Foto: PR-visualisering

Tilbage i 2006 kom den daværende regering med 10 bygherrekrav, som alle statslige bygherrer skulle – og stadig skal – stille over for de deltagende parter i et byggeri.

Dermed tvinges aktører, der ønsker at byde på statslige opgaver, til at anvende en række digitale redskaber og metoder. Hensigten er, at brugen af disse redskaber og metoder skal smitte af på resten af branchen, således at målet om at højne effektiviteten og kvaliteten af byggeriet i Danmark opnås.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier