EjendomsWatch

Ejendomsadministrator sælger ud: Vi har kigget i krystalkuglen

Advokatfirma sælger den del af virksomheden, der administrerer ejendomme. Branchen går mod stadigt større og mere ressourcestærke selskaber, siger sælger til EjendomsWatch.

Nis Stemann Knudsen | Foto: PR

Kielberg Advokater på Fyn var indtil for ganske nyligt ejer af Kielberg Ejendomsadministration. Men med advokat Nis Stemann Knudsen i spidsen har man netop solgt denne del af forretningen. At være konkurrencedygtig bliver svært i fremtiden, siger han.

"Vi har været rigtigt glade for den tid, vi har haft ejendomsadministrationen. Det er gået godt økonomisk. Men vi har kigget i krystalkuglen nogle år frem i tiden for at se, hvad der skulle til for at have en optimal forretning om fem år. Og det kræver noget mere volumen," siger Nis Stemann Knudsen til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier