EjendomsWatch

Poul Erik Bech opfordrer administratorer til at fusionere

Hos landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner, ser man behov for en ny stor spiller på markedet, der kan lægge sig bag de to største, Deas og Datea. Bestyrelsesformand Poul Erik Bech er åben for at slå sig sammen med andre, men der er særligt en enkelt stor forhindring, siger han til EjendomsWatch.

Øgede krav til administration hos landets ejendomsadministratorer har fået pilen til at pege mod yderligere konsolideringer i branchen for at skabe større og mere robuste aktører.

Og nu melder landets sjettestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner, sig klar til at gå sammen med andre for at skabe en tredje spiller på markedet, der lægger sig slipstrømmen fra de to store, Deas og Datea.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier