EjendomsWatch

NCC ændrer sin organisation for at blive dygtigere

Sammenlægger enheder for at fremstå mere attraktiv over for kunderne.

Foto: Ritzau Scanpix / Jan Dagø

Entreprenørkoncernen NCC ændrer nu i sin organisation. Det sker i erkendelse af, at byggebranchen bliver stadigt mere kompleks og at kravene til specialisering tager til.

NCC Danmarks byggedivision ændrer derfor sin struktur, så organisationens egenproduktion sammenlægges med styringsenhederne i henholdsvis Vest- og Østdanmark, og samtidig rykker bæredygtighed tættere på produktionen.

"Vi har et mål om at være den rådgivende entreprenør. For vores kunder indebærer det, at projekterne prissættes rigtigt, fordi vi kan bringe de rette, bygbare løsninger i spil i de tidligste faser af et byggeprojekt. Det er der i stigende grad brug for, fordi markedet ændrer karakter," siger Palle Bjerre Rasmussen, landechef i NCC Danmark, i en pressemeddelelse.

Tendensen er ifølge NCC, at markedet bevæger sig mod flere, meget store projekter. Det betyder større kompleksitet og en stigende mængde installationstungt og bæredygtigt byggeri.

"De nye krav betyder, at vi som branche skal arbejde på en ny måde. Vi oplever at stadig flere bygherrer ønsker at involvere os tidligt i processen, fordi vi derved kan bringe hele vores værdikæde i spil i rette tid. Det giver os langt bedre mulighed for at sikre en projektering, planlægning og eksekvering af byggeprojekter, der skaber størst mulig værdi for både vores offentlige og private kunder," siger Palle Bjerre Rasmussen.

NCC vinder kontrakt på 140 mio. kr. på supersygehus

MT Højgaard snupper chef hos NCC

Nye entreprenørspillere udfordrer MT Højgaards jagt på vækst

NCC bygger boliger til blinde og svagtseende for 188 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier