Tegnestuechef skal hjælpe regeringen med at rydde op

Erhvervsfremmeindsatsen herhjemme skal målrettes og gøres enklere, mener erhvervsministeren, der har nedsat et udvalg til at finde på en ny model.
Foto: Thomas Nielsen
Foto: Thomas Nielsen

Iværksættere og virksomheder møder i dag en alt for rodet og uoverskuelig offentlig indsats inden for erhvervsfremme, mener regeringen, der derfor vil ændre på systemet.

Ifølge en meddelelse fra Erhvervsministeriet skal et nyt udvalg hjælpe regeringen med at udvikle et nyt system af en bedre kvalitet.

"Regeringen ønsker et erhvervsfremmesystem, som bedre og mere effektivt understøtter vækst og virksomhedernes behov. En forenkling af erhvervsfremmeindsatsen kræver grundig forberedelse og inddragelse af brugerne — virksomhederne — som skal have gavn af erhvervsfremmesystemet," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) i meddelelsen.

Formand for Forenklingsudvalget bliver Claus Juhl, direktør i konsulentfirmaet Forskel, mens også Mette Kynne Frandsen, adm. direktør i Henning Larsen Architechts, sidder med. De øvrige medlemmer er:

Anna Porse Nielsen, adm. direktør i Seismonaut, Bo Stærmose, adm. direktør i Juliana Drivhuse, Jakob Riis, adm. direktør i Falck, Jesper Møller, tidligere adm. direktør i Toms Gruppen, Louise Gade, direktør i VIA University College, Niels Duedahl, adm. direktør i SE samt Per Michael Johansen, professor og rektor for Aalborg Universitet.

Principperne for udvalgets arbejde bliver at udvikle et enkelt system uden overlap, med få koordinerende organer og med en mere effektiv administration.

Henning Larsen-direktør: "Timingen kunne ikke være bedre" 

Henning Larsen Architects ruller storsatsning ud i Nordamerika

Udenlandsk satsning giver pote for Henning Larsen Architects 

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også