EjendomsWatch

Tegnestuechef skal hjælpe regeringen med at rydde op

Erhvervsfremmeindsatsen herhjemme skal målrettes og gøres enklere, mener erhvervsministeren, der har nedsat et udvalg til at finde på en ny model.

Foto: Thomas Nielsen/Jyllands-Posten

Iværksættere og virksomheder møder i dag en alt for rodet og uoverskuelig offentlig indsats inden for erhvervsfremme, mener regeringen, der derfor vil ændre på systemet.

Ifølge en meddelelse fra Erhvervsministeriet skal et nyt udvalg hjælpe regeringen med at udvikle et nyt system af en bedre kvalitet.

"Regeringen ønsker et erhvervsfremmesystem, som bedre og mere effektivt understøtter vækst og virksomhedernes behov. En forenkling af erhvervsfremmeindsatsen kræver grundig forberedelse og inddragelse af brugerne — virksomhederne — som skal have gavn af erhvervsfremmesystemet," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) i meddelelsen.

Formand for Forenklingsudvalget bliver Claus Juhl, direktør i konsulentfirmaet Forskel, mens også Mette Kynne Frandsen, adm. direktør i Henning Larsen Architechts, sidder med. De øvrige medlemmer er:

Anna Porse Nielsen, adm. direktør i Seismonaut, Bo Stærmose, adm. direktør i Juliana Drivhuse, Jakob Riis, adm. direktør i Falck, Jesper Møller, tidligere adm. direktør i Toms Gruppen, Louise Gade, direktør i VIA University College, Niels Duedahl, adm. direktør i SE samt Per Michael Johansen, professor og rektor for Aalborg Universitet.

Principperne for udvalgets arbejde bliver at udvikle et enkelt system uden overlap, med få koordinerende organer og med en mere effektiv administration.

Henning Larsen-direktør: "Timingen kunne ikke være bedre" 

Henning Larsen Architects ruller storsatsning ud i Nordamerika

Udenlandsk satsning giver pote for Henning Larsen Architects 

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects 

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier