EjendomsWatch

Henning Larsen Architects ruller storsatsning ud i Nordamerika

Det verdenskendte danske arkitektfirma åbner kontor i New York for at styrke forretningen i USA og Canada. EjendomsWatch mødte medejer og direktør Louis Becker i USA midt i forberedelsen af den nordamerikanske satsning. Et tilfældigt møde under en koncert i Fælledparken og et tøvende, men succesfuldt frieri til den nuværende bestyrelsesformand har spillet ind.

Hvad der kunne ligne et højhus i New York er faktisk "Villas in the sky" — en 34 etagers bygning i Saudi Arabiens finansdistrikt i Riyadh, som Henning Larsen Architects har tegnet. | Foto: PR-visualisering

WASHINGTON, D.C. — Henning Larsen Architects runder en milepæl i september, når den danske tegnestue åbner permanent kontor i New York. Herfra skal det næste skridt i en rullende international ekspansion tages i både USA og Canada.

"Der er så store muligheder i Nordamerika, fordi vi kommer med et helt andet produkt og en lang track record bag os. For at kunne udnytte den status bedst muligt skal Henning Larsen være fast til stede herovre," siger Louis Becker, direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects, i et interview med EjendomsWatch i Washington, D.C.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier