EjendomsWatch

Colliers formidler salg af industriejendom i en fart

En finsk industrikoncern har solgt sit danske hovedsæde til et dansk betonfirma som led i plan om at flytte sin produktion. Sælger er, med beliggenheden in mente, overrasket over, hvor hurtigt salget er gået.

Ejendommen i Svinninge er nu blevet solgt af finske Uponor Infra til vestjyske Industri Beton Holding, der starter nyt datterselskab. | Foto: PR

I det vestsjællandske Svinninge har den finske producent af bl.a. vandrør, Uponor Infra, solgt sin ejendom til det dansk firma Industri Beton Holding som led i at produktionen flyttes til Middelfart.

Det skriver mægleren, Colliers, i en pressemeddelelse.

Salgsprocessen blev iværksat i januar, og i den efterfølgende måned startede kontakten med den endelige køber.

"Vi er positivt overraskede over, hvor hurtigt ejendommen blev solgt, det havde vi ikke regnet med, da vi satte den til salg, primært på grund af beliggenheden," siger Lone Høgholm Malling, økonomichef hos Uponor Infra.

Den danske køber, Industri Beton Holding, er til dagligt bosat i det vestjyske Ølstrup og er en del af betonkoncernen IBF, men vil nu også producere i Vestsjælland. Virksomheden producerer betonelementer i flere størrelser, herunder også komplette råhuse, fremgår det.

Prisen på ejendommen fremgår ikke, men den offentlige vurdering lå i 2016 på 8,3 mio. kr.

Tidligere på året blev en grusgrav i det nærliggende Kaldred ved Kalundborg solgt til en fransk milliardkoncern for fire gange den offentlige vurdering.

Milliardkoncern forgylder landbofamilie på Vestsjælland

Nyt gigantisk erhvervsområde på vej i Kalundborg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier