EjendomsWatch

Deas overtager administration af feriecenter

Fynsk feriecenter skal fra 2018 drives af ejendomsadministratoren. Dermed udvider Deas aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af feriecentre og ferieboliger.

Foto: PR

Deas har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Faaborg på Sydfyn med virkning fra 1. januar 2018, skriver ejendomsadministratoren på sin hjemmeside.

Dermed udvider Deas porteføljen inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

"Vi administrerer i forvejen en mindre håndfuld ejerforeninger inden for det her segment og ser frem til at hjælpe endnu en forening med at fungere stabilt og sikre en effektiv daglig administration," siger Jesper Madsen, afdelingschef i Deas for foreninger i Aarhus, til hjemmesiden.

Feriecenter Klinten ligger med udsigt til det Sydfynske Øhav og har 121 lejligheder ejet af privatpersoner via en ejerforening.

Foruden ejerforeningen Feriecenter Klinten på Sydfyn administrerer DEAS ferieboliger for Feriecenter Søndervig i Vestjylland, Grundejerforeningen Klitten i Blokhus og Ejerforeningen Marienlyst i Helsingør.

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier