EjendomsWatch

Deas overtager administration af feriecenter

Fynsk feriecenter skal fra 2018 drives af ejendomsadministratoren. Dermed udvider Deas aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af feriecentre og ferieboliger.

Foto: PR

Deas har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Faaborg på Sydfyn med virkning fra 1. januar 2018, skriver ejendomsadministratoren på sin hjemmeside.

Dermed udvider Deas porteføljen inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

"Vi administrerer i forvejen en mindre håndfuld ejerforeninger inden for det her segment og ser frem til at hjælpe endnu en forening med at fungere stabilt og sikre en effektiv daglig administration," siger Jesper Madsen, afdelingschef i Deas for foreninger i Aarhus, til hjemmesiden.

Feriecenter Klinten ligger med udsigt til det Sydfynske Øhav og har 121 lejligheder ejet af privatpersoner via en ejerforening.

Foruden ejerforeningen Feriecenter Klinten på Sydfyn administrerer DEAS ferieboliger for Feriecenter Søndervig i Vestjylland, Grundejerforeningen Klitten i Blokhus og Ejerforeningen Marienlyst i Helsingør.

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

Fødselar sender Deas på skolebænken med faget nytænkning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier